Lansări de carte/târguri de carte

LANSĂRI DE CARTE

În colaborare cu parteneri culturali din Galaţi, Editura Partener a organizat lansări ale propriilor volume, cu ocazia apariţiei acestora. Dintre manifestările de acest gen menţionăm:

24 februarie 2009, la Biblioteca judeţeană V. A. Urechia din Galaţi s-au lansat cele două volume ale monumentalei lucrări: Paul Păltănea, Istoria oraşului Galaţi de la origini până la 1918, ediţia a doua, îngrijită de pr. Eugen Drăgoi.

23 iunie 2009, la Biblioteca judeţeană V. A. Urechia din Galaţi s-a organizat lansarea volumului: Pr. Igor P. Jechiu, Vremea cheltuită cu înţelepciune nu se pierde. Evenimentul a fost relatat în cotidianul gălăţean "Viaţa liberă", an. XX, nr. 5982, 24 iunie 2009, p. 9 (Victor Cilincă, Cugetările părintelui Jechiu, lansate ieri în lume) şi nr. 5987, 30 iunie 2009, p. 7 (Victor Cilincă, Un adio literar de la părintele Igor Jechiu).

17 aprilie 2010. Lansarea volumului Pr. Igor P. Jechiu, Vremea cheltuită cu înţelepciune nu se pierde! la Universitatea din Bălţi, Republica Moldova.

3 martie 2011. În colaborare cu Muzeul de Istorie din Galaţi şi Asociaţia Profesorilor de Istorie de la Dunărea de Jos, Editura Partener a organizat lansarea volumelor: Constantin N. Tomescu, Biserica din principatele române la 1808-1812, mărturii şi documente şi pr. Eugen Drăgoi, Preotul Nicolae Drăguş şi cronica sa.

PARTICIPĂRI LA TÂRGURI DE CARTE

Editura Partener a fost prezentă la târgurile de carte Bookfest şi Gaudeamus din anii 2009 şi 2010, fiind reprezentată de S.C. Supergraph Prest Com SRL - Bucureşti. În cadrul acestor evenimente culturale, editura s-a bucurat de un real succes printre vizitatorii şi cititorii standului.

De asemenea, a participat cu stand propriu la Târgul naţional de carte "Axis libri", desfăşurat în Galaţi, în perioada 1-6 iunie 2010, sondajele organizatorilor relevând faptul că publicaţiile proprii oferite de editura noastră au fost apreciate de vizitatori şi de specialiştii în domeniul editorial.

Creați un site gratuit! Acest site a fost realizat cu Webnode. Creați-vă propriul site gratuit chiar azi! Începeți