Fiecare zi este un dar al lui Dumnezeu. 366 cuvinte de folos pentru toate zilele anului

24 de lei

Scurtă descriere:

Numele autorului cărții Fiecare zi, un dar al lui Dumnezeu s‑a pierdut în ano­ni­­mat. Se cu­noaș­te, în schimb, numele uneia dintre cele mai asidue și mai atente cititoare a acestei cărți - ni­meni alta decât ultima țarină a Rusiei, Aleksandra Feodorovna.... Din momentul când a descoperit‑o, Aleksandra Feodo­rovna nu s‑a mai des­părțit de ea până la sfârșitul vieții. Dovada este jurnalul sfin­tei împaratese, în care găsim numeroase în­semnări referi­toa­re la Fiecare zi, un dar al lui Dumnezeu.
În noiembrie 1917, pe când se găsea în surghiun la Tobolsk, țarina îi scrie Annei Varubova: "Îmi încep ziua cu cartea pe care mi‑ai dăruit‑o acum șapte ani. Țin foarte mult la ea, găsesc în ea multe cuvinte de mângâiere".... 
Nu a fost o întamplare nici că Aleksandrei Feodo­rovna i s‑a oferit în dar cartea Fiecare zi, un dar al lui Dumnezeu. Fără îndoială, purtarea de grijă dumnezeiască este cea care a facut ca această carte să se afle printre cărțile cu conținut duhovni­cesc pe ca­re Familia Imperială a reușit să le ia în sur­ghiun. Nu ne îndoim că pentru orice creștin această scriere va fi un reazem și îndrumar deopotrivă de bun, la bine și la rău, ca pentru sfânta muceniță încoronată. 


Număr de pagini: 464

Format: 13 x 20 cm

- comenzi la florindragoi1977@yahoo.com sau la 0745529656. Discount suplimentar pentru posesorii cardului nostru de fidelitate.

Obțineți-l de la noi gratuit!

Creați un site gratuit! Acest site a fost realizat cu Webnode. Creați-vă propriul site gratuit chiar azi! Începeți